Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel, Olympia

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία έξι χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η Mastercard είναι μία εταιρεία τεχνολογίας, με ηγετική θέση στη βιομηχανία πληρωμών. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, είμαστε η κινητήρια δύναμη στην καρδιά του εμπορίου, κάνοντας την παγκόσμια οικονομία ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και πιο διαφανή για όλους. Καταναλωτές, έμποροι, επιχειρηματικοί εταίροι και κυβερνήσεις σε αγορές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων μας, που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η αποστολή μας είναι σαφής: Κάθε μέρα, παντού, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν ασφαλείς, γρήγορες κι έξυπνες πληρωμές. Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την κάρτα Mastercard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Η Microsoft Corporation (Nasdaq “MSFT”) ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στον κόσμο. Η εταιρεία έχει θυγατρικές σε περισσότερες από 100 χώρες, απασχολώντας συνολικά περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η Microsoft παράγει λογισμικό, υπηρεσίες και λύσεις, με σκοπό να βοηθήσει κάθε άνθρωπο και κάθε οργανισμό να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Microsoft Hellas δραστηριοποιείται από το 1992 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 115 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Ελλάδα ενώ στο Δίκτυο Συνεργατών της Microsoft συμπεριλαμβάνονται 1900 ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και συνολικά 30.000 άτομα. Όραμα της Microsoft Hellas είναι να δίνει πρόσβαση στην τεχνολογία σε όλους τους Έλληνες, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

 • ΧΟΡΗΓΟI

Η Accenture αποτελεί κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα στρατηγικής, ψηφιακής καινοτομίας, τεχνολογίας και λειτουργιών. Δραστηριοποιείται στο σημείο τομής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία. Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί περισσότερους από 600 συμβούλους, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting.

H Advantage έχει διεθνή εμπειρία και ειδίκευση σε Τραπεζικά Συστήματα, Ψηφιακά κανάλια και Πληρωμές. Υποστηρίζουμε 50 Τράπεζες, 5 ηπείρους, 17 ζώνες ώρας και είμαστε περήφανοι που εκατομμύρια άνθρωποι διεκπεραιώνουν εύκολα και ευχάριστα συναλλαγές και πληρωμές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μας. Οι 130 υψηλής εξειδίκευσης συνεργάτες μας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής, Agile μεθοδολογίες και βαθιά γνώση του Τραπεζικού τομέα επιτρέποντάς στους πελάτες μας να υλοποιήσουν αποτελεσματικά Ψηφιακή στρατηγική. Όραμα μας να ηγηθούμε στο Digital Disruption κάνοντας το banking πιο απλό.

EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και αντλώντας από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει. Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα. H Mellon Technologies κατέχει ηγετική θέση και στους τρεις τομείς δραστηριοποίησης της: προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας (hardware και software), υπηρεσίες telemarketing και helpdesk, και υπηρεσίες business process management.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR